TV3 ha enganyat amb ‘Ciutat Morta’

Sallent afirma al parlament que no tenen planificada l'emissió del documental
Eugeni Sallent, aquest divendres al Parlament
Eugeni Sallent, aquest divendres al Parlament

El director de TV3, Eugeni Sallent, ha revelat la veritat que la televisió pública catalana ha estat amagant amb mentides des d’abans de l’estiu, des que el documental Ciutat Morta va començar a guanyar premis arreu del món: no tenen cap intenció d’emetre’l. “No en tenim planificada l’emissió“, ha dit.Ni les negociacions amb els directors, Xapo Ortega i Xavier Artigas, en les quals se’ls havia assegurat que TV3 passaria el documental abans que acabés aquest 2014, ni la pressió a les xarxes socials, que des de fa mesos collen la direcció de la televisió pública perquè l’emeti, han servit perquè la televisió que paguem tots els catalans emeti un dels documentals catalans que ha passat amb èxit per un bon grapat de festivals: Sant Sebastià, Málaga, Xile, França, Itàlia…

Preguntat aquest divendres al Parlament pel diputat de la CUP, David Fernàndez, el director de TV3 ni tan sòls ha respost a la manca de cobertura informativa del documental després dels èxits que ha rebut a Espanya i bona part de l’estranger. Només s’ha excusat en la gran quantitat de documentals que reben per justificar la no emissió.

“En quin despatx s’ha decidit la censura? La no planificació ja em sembla greu, perquè el documental ha triomfat arreu. En algun despatx això s’està decidint”, l’ha interpel·lat sense resposta Fernàndez.

Ciutat Morta es pot descarregar per internet des d’aquest mateix divendres, un cop el documental ha passat la fase de promoció per festivals d’arreu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides