El cap de la banca a l’àvia desnonada: “Un aval és un compromís, no un gest d’amor”

Roldán defensa el paper dels bancs malgrat el cas recent de l'àvia de Vallecas
Pancartes de suport a l'àvia desnonada, a Vallecas
Pancartes de suport a l'àvia desnonada, a Vallecas

El president de l’Associació Espanyola de la Banca (AEB), José María Roldán, ha defensat aquest dilluns, al fòrum econòmic Nueva Economía, el paper de les entitats financeres malgrat el darrer episodi de mala premsa generat pel desnonament a una àvia de 85 anys del barri madrileny de Vallecas, qui havia avalat el seu fill. “Un aval no és un acte d’amor sinó un compromís de fer front a un deute si no es paga“.

“Sense ètica el negoci bancari no és viable perquè depèn de la confiança”, ha manifestat Roldán, qui ha reconegut que algunes de les crítiques que reben les entitats financeres són fundades. El dirigent, però, ha lamentat que un cas esquitxi la resta del sector, i ha al·ludit a l’àvia de Vallecas, que provenia d’un prestamista privat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides