PxC s’ennuega amb el recapte d’aliments xenòfob

L'acte de la formació genera el rebuig de les entitats i la campanya #Noalimentiselracisme
Concetració a Manresa en suport a un jove encausat contra el racisme de PxC
Concetració a Manresa en suport a un jove encausat contra el racisme de PxC

Aquest divendres ha anat a judici, a Manresa, un jove denunciat per Plataforma per Catalunya per manifestar-se, amb desenes de persones més, contra l’acte organitzat el 15 de juliol a la capital del Bages per la formació xenòfoba que consistia en recollir aliments “per a la gent de casa”. La concentració va fer que el partit aturés el recapte i assenyalés davant els Mossos un dels manifestants com a responsable d’una acció reivindicativa que no comptava amb els permisos necessaris.

La reacció contra la denúncia no s’ha fet esperar mitjançant la campanya #NoAlimentiselRacisme. Més de dues-centes entitats s’han adherit al manifest que considera la denúncia “calumniosa i injuriosa”. Una setantena de persones s’han concentrat aquest divendres davant els jutjats de Manresa per mostrar el seu suport al jove. La majoria de testimonis consideren que el judici “no anirà enlloc” perquè les acusacions “són falses” i perquè les versions de PxC i dels Mossos “són contradictòries”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides