La CUP cita Millet com a “saquejador professional” perquè comparegui al Parlament

Els grups presenten els llistats per a la comissió d'investigació sobre el frau i la corrupció
felix millet
felix millet

Des del constructor engarjolat Josep Lluís Nuñez fins el “saquejador professional” que respon al nom de Fèlix Millet. La llista que aquest dilluns ha presentat la CUP a la mesa de la comissió d’investigació sobre el frau fiscal i l’evasió fiscals i les pràctiques de corrupció política repassa els noms de la política i l’empresariat català que hauran de passar comptes al Parlament.

Carulla, Carceller, Quatrecasas, Sanahuja o la directora d’Ikea a Espanya, Belén Frau han estat citats per la CUP per comparèixer a la Cambra en relació al frau i l’evasió fiscal. En l’apartat sobre la corrupció, el grup mixt cita Servitje, Lacalle, Bustos, Joaquim Nadal, Pere Macias, Prenafeta, De la Rosa o Fèlix Millet, a qui cita com a “saquejador professional”. Completen el llistat els compareixents pel cas Pujol i d’altres en qualitat d’experts en matèria de frau i corrupció.

El PP, de la seva banda, ha citat Jordi Planasdemunt en qualitat d’ex-conseller d’Economia i Finances de la Generalitat (1982-83). Una compareixença difícil d’executar, si és que a files populars no hi ha algun expert en espiritisme, perquè Planasdemunt va morir l’any 98. La llista de compareixences per a la Comissió d’Investigació del Frau i la Corrupció, informa Nació Digital, inclou el líder democristià, Josep Antoni Duran i Lleida, tota la família Pujol, Mercè Gironès, els presidents de tots els grups parlamentaris, el president Mas, l’expresident Montilla, la vicepresidenta Ortega, l’exvicepresident Carod Rovira i alguns membres de l’actual Govern o d’antics executius de CiU: Alavedra, Cullell, Prenafeta…

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari