Creixen el nombre d’informadors del ‘cas Pujol’

La policia investiga les denúncies de ciutadans decebuts amb l'expresident
Jordi Pujol
Jordi Pujol

Desenes de ciutadans han anat a alguna comissaria de policia per oferir dades, algunes documentades, sobre les activitats il·legals de la família Pujol i informació sobre el suposat cobrament del 3% en l’adjudicació d’obres, informa aquest dimarts el diari La Razón.

El rotatiu del grup Planeta recull declaracions de catalans “decebuts” amb l’expresident després de conèixer la confessió d’haver tingut amagat diner a l’estranger. La xifra, en un principi tímida, de confessors ha anat creixent amb el pas de les setmanes.

Alguns dels compareixents aporten informació sobre el famós 3% que suposadament havien de pagar perquè se’ls concedissin llicències d’obra per part de la Generalitat. El diari afirma que el percentatge que aquestes persones havia de pagar va anar incrementant-se amb el temps, perquè una part anava al partit i l’altra al “clan Pujol”.

David Fernàndez presidirà la comissió pel ‘cas Pujol’
Tot i que PP i C’s s’hi oposaven, el diputat de la CUP, David Fernàndez, presidirà la comissió d’investigació del ‘cas Pujol’, tal com ha acordat la Junta de Portaveus del Parlament. Encara s’ha de fixar la data en què es constitueixi aquesta comissió.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides