Trontolla l’empresa familiar de Salvador Sostres

Semon suspèn pagaments i entra en concurs de creditors
salvador sostres
salvador sostres

L’empresa de restauració, catering i botigues gourmet Semon va caure al pou de la suspensió de pagaments fa uns dies, però fonts internes pensen que l’entrada d’un nou soci pot redreçar la situació i fer que es mantinguin bona part dels empleats, perquè confien en la solidesa de la seva marca. En aquest sentit, publica La Vanguardia, alguns inversors ja s’haurien interessat per Semon.

De moment, ja s’està tramitant un concurs de creditors al jutjat mercantil número 6 de Barcelona. S’atribueix l’actual situació de l’empresa a la davallada del consum, a l’agressivitat de la seva política inversora i a problemes de gestió. Ara per ara els deutes conjunts de Semon i Salmonsemon, les societats afectades pel concurs, s’enfilen per sobre del 3,3 milions d’euros.

Semon va ser fundada per Maria Vidal els anys seixanta i és dirigida per la seva filla Maria Tarrida. Són l’àvia i la mare del polèmic columnista d’El Mundo i tertulià Salvador Sostres.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

NOTES ESPECIALS

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.