El CNI costa 4,8 euros a cada espanyol

La mitjana és molt més baixa que la de països com Anglaterra, França o els EUA
cni
cni

El Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI), els serveis d’espionatge de l’Estat espanyol, rep 223,69 milions d’euros dels Pressupostos Generals de l’Estat del 2015. Per tant, el servei d’intel·ligència espanyol costarà uns 4,8 euros per persona l’any vinent.

Si es compara amb altres països, les grans agències estrangeres tenen un cost molt més elevat per ciutadà: el MI6 britànic, 45,3 euros; la CIA, 40,14 euros per cada nord-americà; i la DGSE francesa, 9,69 euros. En canvi, el Servei Federal d’Intel·ligència alemany només costa 16 cèntims més per persona que el CNI, segons una informació del digital ‘Vozpópuli‘.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides