L’Estat també va ‘rescatar’ l’entrenador d’Aznar

Bernardino Lombao va cobrar del fons d'emergència de RTVV
lombao
lombao

Quan l’Estat va rescatar la Comunitat Valenciana, 656.640 euros van anar a parar a la butxaca de Bernardino Lombao, l’entrenador de l’expresident espanyol José María Aznar. En concret, el diari Levante indica que va obtenir aquesta quantitat procedent del fons d’emergència de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) com a productor audiovisual del programa Esport divertit, un espai sobre esport dirigit al públic infantil que també s’emetia a Telemadrid i IB3.

Els pagaments -24 factures de 27.360 euros entre el 2009 i el 2010- s’haurien efectuat mitjançant l’empresa Comunicación, deporte y producciones, propietat de Lombao, i tindrien un cost excessiu, segons fonts de la cadena autonòmica citades per Vozpópuli, perquè era un programa d’entreteniment de baixa qualitat. Les mateixes fonts indiquen que no es va arribar a plantejar la possibilitat de rebaixar el cost pel conegut vincle entre Lombao i Aznar.

Entre altres polèmics usos dels fons de rescat hi ha els corresponents als pagaments a Toros y Espectáculos Gaditanos SA (més de 73.000 euros) i el pagament dels deutes amb l’Hércules CF (560.000 euros). En aquest sentit, Compromís ha anunciat que portarà als jutjats que investiguen el forat de 1.300 milions de RTVV els pagaments que es van efectuar amb els diners rebuts pel Fons de Liquiditat Autonòmica.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides