La UDEF vol que un soci argentí de Pujol Ferrusola declari contra ell

Gustavo Shanahan, segons fonts policials, demana massa diners per fer-ho
Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

La suposada inversió de 12 milions de dòlars al Puerto de Rosario mitjançant l’enviament de diners des de Suïssa, Andorra i Panamà, atribuïda per Gustavo Shanahan a Jordi Pujol Ferrusola, és una revelació que la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) vol veure contrastada davant el jutge Pablo Ruz. Per això, i perquè vol que s’aportin els correus electrònics que es remetien el fill gran de l’expresident català i el seu soci argentí, la Policia intenta portar Shanahan a Espanya, publica Vozpópuli. El problema, segons fonts policials citades per aquest digital, és l’alt preu que aquest empresari vol cobrar per testificar contra Jordi Pujol jr.

En una entrevista publicada el setembre del 2013 per El Mundo, Shanahan afirmava que disposava de proves del moviment de diners per la citada inversió des dels tres paradisos fiscals. La coincidència amb les paraules de Vicky Álvarez, examant de Jordi Pujol Ferrusola, i amb les investigacions atorga, a parer de la Policia, versemblança a les declaracions de Shanahan.

Objectiu Audiència Nacional
D’altra banda, el fiscal general de l’Estat, Eduardo Torres-Dulce, estaria pressionant, per indicacions del ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, perquè el cas Pujol arribes com més aviat millor a l’Audiència Nacional, aplegant-se així els afers dispersos per diversos jutjats. Segons Vozpópuli, la Fiscalia Anticorrupció també empeny en aquest sentit.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari