Hospitalitzen el tinent Segura, en vaga de fam

L'Exèrcit va arrestar l'autor d'Un paso al frente' el dia 18
hospital Gómez Ulla
hospital Gómez Ulla

Fa dues nits que el tinent Luis Gonzalo Segura de Oro-Pulido es troba ingressat a l’hospital militar Gómez Ulla de Madrid, custodiat per la Policia Militar. Es tracta d’una hospitalització preventiva i Segura es troba en observació, diuen des del Ministeri de Defensa. Segons ha pogut saber EL TRIANGLE, l’autor d’Un paso al frente ha patit mareigs i maldecaps, però no es coneixen, portes enfora, detalls del seu informe mèdic des del seu ingrés hospitalari, dissabte passat.

Aquest divendres, dia 18, l’Exèrcit espanyol l’havia tancat al centre disciplinari de Colmenar Viejo, on està previst que es quedi arrestat dos mesos per haver vulnerat dos articles del règim disciplinari intern amb les seves crítiques a les Forces Armades, efectuades durant les presentacions de la seva novel·la, que exposa irregularitats en l’Exèrcit. Un dia abans, Segura va iniciar una vaga de fam -només ingereix aigua i sucs- com a protesta pel seu tancament, basat en un procés que troba injust; aquest cap de setmana, la seva salut s’ha començat a ressentir.

Fins ara, només tres formacions polítiques han fet costat Segura públicament: UPyD, Izquierda Unida -que el van acompanyar en la seva darrera roda de premsa abans de ser arrestat- i Podemos.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari