El ‘misteri’ de les fotos de Soraya a ‘El País’

La vicepresidenta tasta l'efecte Streisand'
soraya streisand
soraya streisand

El darrer cap de setmana s’ha casat la filla del president del Congrés, Jesús Posada, i la vicepresidenta i portaveu del Govern d’Espanya, Soraya Sáenz de Santarmaría, era una de les convidades a l’esdeveniment. La plana major del PP es vestia de gala i ella no era una excepció. Però, amb el seu vestit de color porpra, sembla que la vicepresidenta no va sortir particularment afavorida en algunes fotos distribuïdes per l’agència EFE i publicades per El País.

Aquestes imatges menys afavoridores de Sáenz de Santamaria han desaparegut ràpidament del diari de Prisa, però cuegen a Twitter. El Plural apunta que una trucada del gabinet de la vicepresidenta va aconseguir la retirada de les efímeres fotos d’un diari cada cop més proper a la dreta espanyola. Sigui cert o no, l’efecte Streisand -el resultat contraproduent d’un intent d’ocultació o censura a la xarxa, perquè es dispara la difusió d’allò que es vol amagar-, s’està fent notar les darreres hores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides