Tremosa, en evidència: Convergència es queda a ALDE

Compartirà grup a l'Eurocambra amb Ciutadans i UPyD
ramon tremosa
ramon tremosa

La possibilitat que Convergència Democràtica de Catalunya canviés de grup al Parlament Europeu s’ha esvaït aquest dilluns. Ramon Tremosa, que volia remenar les cireres en aquest sentit, formarà part definitivament del Grup Liberal (ALDE).

En la votació d’aquest dilluns, l’executiva convergent no ha volgut saber res d’altres grups, com els Verds o els euroescèptics de centre-dreta de Reformistes i Conservadors, i ha decidit, sense cap vot en contra, que les seves sigles compartiran grup a Brussel·les amb les de dues formacions oposades al procés sobiranista: Ciutadans (dos escons) i UPyD (quatre escons).

Tremosa, així doncs, haurà de conviure amb la superioritat numèrica de Juan Carlos Girauta, Javier Nart i companyia en ‘matèria nacional’. Fins ara, l’eurodiputat convergent no havia participat en cap reunió d’ALDE, que va anunciar fa un mes el seu suport a la integritat territorial dels Estats. Abans, els convergents havien fracassat en el seu intent de torpedinar la incorporació de Ciutadans i UPyD al Grup Liberal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides