TV3 renova els drets de la Champions des de la UVI financera

Invertirà 15 milions les pròximes tres temporades, publica ABC
uefa champions league
uefa champions league

Televisió de Catalunya, juntament amb Mediapro i Atresmedia, ha presentat l’oferta més competitiva per adjudicar-se els drets de retransmissió de la Lliga de Campions de futbol les temporades 2015-16, 2016-17 i 2017-18, segons publica el diari ABC. D’aquesta manera, TV3 seguirà retransmetent el torneig de clubs de futbol amb més seguidors, malgrat la complicada situació econòmica de la cadena.

L’esforç econòmic de la televisió pública catalana, rescatada per la Generalitat -tenia un deute de 1.000 milions el 2008-, serà de cinc milions per cadascuna d’aquestes tres temporades, especifica aquesta informació.

Segons El Mundo, no hi ha confirmació oficial per part de la UEFA sobre els termes de l’operació, però fonts d’aquest diari indiquen que l’oferta en obert, la d’Antena 3 i TV3, inclosa la suma aportada per la pública catalana -decidida individualment però englobada en l’oferta conjunta-, pujaria a una xifra entre els 40 i els 50 milions per cada temporada. Aquesta quantitat seria semblant a la de la proposta de RTVE del 2011.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides