Quant gasta l’Exèrcit espanyol en sabres?

Pedro Morenés
Pedro Morenés

El Ministeri de Defensa ha encarregat que es paguin enguany 143.317 euros per adquirir noves armes blanques d’aquest tipus, que fonamentalment són distintius dels oficials en les cerimònies de graduació.

En concret, l’Acadèmia General Militar de Saragossa ha publicat en el BOE el concurs de dos contractes, un per adquirir sabres de suboficial per als alumnes de l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Tremp (Pallars Jussà), amb un pressupost base de 79.545 euros (Defensa pagaria com a màxim 96.250, IVA inclòs), i l’altre per proveir els alumnes de l’acadèmia de Saragossa de noves espases.

La despesa de Defensa per aquest mateix concepte va ser de 199.570,14 euros l’any 2013.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides