L’extresorer d’UGT-A entre els 16 detinguts per les factures falses

El sindicat és "el primer interessat" en aclarir el suposat frau
Guàrdia Civil
Guàrdia Civil

UGT Andalusia es desfà després de les 16 detencions practicades entre aquest dimarts i dimecres per la Guàrdia Civil en el marc de l’operació ‘Cirene’ per les presumptes factures falses en els cursos de formació del sindicat. Dimarts es van detenir set persones a Sevilla, cinc a Madrid, un a Jaén i un altre a Tenerife. I dimecres s’han arrestat dues persones més a Alacant.

Un dels detinguts és l’exvicesecretari general d’Administració i Recursos Humans d’UGT-A Federico Fresneda, qui va ser responsable de les finances del sindicat. Una altra de les persones arrestades per la Guàrdia Civil és la responsable de compres del sindicat, Dolores López. La resta serien representants de les empreses que suposadament van realitzar factures falses al sindicat perquè aquest justifiqués les subvencions que rebia de la Junta per a cursos de formació.

La branca andalusa del sindicat ha assegurat que respecta la investigació judicial perquè és “la primera interessada en aclarir el succés”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides