Cop de mà de Mascarell al cunyat de Jordi Pujol

La Generalitat paga 135.000 euros pel fons Francesc Cabana
Francesc Cabana
Francesc Cabana

Sense publicitat, sense emetre comunicat de premsa, sense avisar els mitjans de comunicació, el departament de Cultura de la Generalitat ha comprat el fons Francesc Cabana per 135.882 euros, segons publica el Diari Oficial del Govern català.

Eldiario.es es fa ressò de l’adquisició del fons de l’historiador i economista, qui ha escrit una extensa col·lecció de llibres sobre la història de la burgesia catalana i la relació de l’autonomia amb l’Estat.

Casat amb una germana de Jordi Pujol, fa un any es van publicar informacions que situaven Hisenda a sobre de la família més propera a l’expresident. El mateix Cabana va escriure un article el 13 de juny de 2013 a ElPuntAvui en què explicava que havia rebut una inspecció perquè Hisenda no acceptava que s’hagués desgravat llibres i altra documentació relacionada amb material de treball.

Cabana acabava la nota amb una pregunta als lectors sobre si algun estava disposat a adquirir una biblioteca d’història econòmica catalana. Un any després, de la mà –i la butxaca- del Departament de Mascarell, la col·lecció ja ha trobat comprador.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides