L’Audiència es nega a alliberar Sergi Rubia

Manté en presó preventiva el jove detingut durant les protestes de Can Vies
Pilar casteller de suport a Sergi Rúbia
Pilar casteller de suport a Sergi Rúbia

Sergi Rubia, el barceloní que va ser detingut a Sants durant les protestes contra el desallotjament de Can Vies i que fa 23 dies que es troba en situació de presó preventiva, continuarà privat de llibertat. L’Audiència de Barcelona, informa directa.cat, ha denegat la petició de la defensa del jove i, com ha comunicat a la Fiscalia i al Jutjat d’Instrucció número 13, el manté en situació de presó preventiva.

La defensa de Rubia denuncia que aquesta privació de llibertat sense fiança fins al judici, que es preveu que tindrà lloc el 16 de setembre, no es basa en cap prova, sinó en la paraula de dos agents que l’acusen de cremar contenidors. La mare del detingut explica, en una entrevista a El Punt Avui, que rere el tancament pot haver-hi una intenció alliçonadora per part del jutge. I trasllada el temor del seu fill: “Em voldran carregar el mort de tot el que va passar a Can Vies”.

Els castellers de la Vila de Gràcia s’han afegit a les reclamacions de llibertat manifestades darrerament (per exemple, durant la Diada dels Quatre Fuets, a Berga) i, mitjançant un comunicat, s’han adherit a la campanya #sergillibertat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides