Com tracten els grans mitjans el cas del tinent Segura?

luis gonzalo segura
luis gonzalo segura

Les corrupteles i els abusos de poder en l’exèrcit destapats pel tinent Luis Gonzalo Segura en la seva novel·la Un paso al frente (i en els actes de presentació on la promociona) han atret les mirades d’un bon grapat de mitjans, sobretot digitals, però als grans diaris i les televisions els costa acollir les seves denúncies, tot i que l’autor corre perill de ser arrestat ben aviat.

Des del compte de Facebook d’Un paso al frente s’explica que, a darrera hora, Segura està perdent entrevistes que tenia pactades: “Anàvem a sortir en un diari de tirada nacional i… Res! Igual que anàvem a sortir a Al rojo vivo i… Res! Ens van gravar per als informatius de La Sexta i… Res! Anàvem a sortir a Antena 3 en els seus informatius (ens van gravar més de 20 minuts) i… Res! Ens van gravar per a Más vale tarde” i… sortim en la prèvia del programa però desapareixem”.

Segura també manifesta la seva decepció per l’entrevista a Las Mañanas de Cuatro: “Anàvem a tenir una bona entrevista a Cuatro i… Tres minuts d’entrevista sense deixar-me respirar i assetjant-me amb el tema de la corrupció!”. “El Intermedio ha estat l’únic mitjà que ha tingut valor per explicar aquesta història”, ha rematat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides