Solidaritat castellera amb el jove detingut per Can Vies

La defensa de Sergi Rubia veu desproporcionada i inadequada la presó provisional
castellers can vies
castellers can vies

Lluint cintes vermelles, mostrant pancartes amb els hashtags #SergiLlibertat i #tetiabsolució, i cridant “Sergi, llibertat!”, els castellers i els espectadors que han participat aquest cap de setmana en la Diada dels Quatre Fuets, a Berga, han mostrat el seu suport a Sergi Rubia, casteller de Barcelona i únic empresonat pels fets de Can Vies.

A Rubia, auxiliar d’infermeria de 30 anys, el van detenir el 28 de maig després d’una de les manifestacions de suport al centre autogestionat de Sants i va ingressar a la presó de Can Brians el dia 30. La Fiscalia demana fins a cinc anys de presó per a ell perquè l’implica en delictes de desordres públics i danys causats per un incendi. El tancament provisional a la presó és justificat per un suposat risc de comissió de fets delictius.

Mentrestant, familiars del jove han portat a la Ciutat de la justícia 6.000 firmes de suport a la seva excarceració. No s’expliquen la situació d’una persona que descriuen com un home pacífic, partidari del diàleg i aliè a grups violents. Tanmateix, la defensa del casteller barceloní ha considerat desproporcionada i inadequada la mesura de presó provisional aplicada i ha presentat un escrit als jutjats perquè sigui revisada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides