On han pujat les execucions hipotecàries enguany?

Portestes contra els desnonaments
Portestes contra els desnonaments

Malgrat que van disminuir en nou Comunitats Autònomes, les execucions hipotecàries s’han incrementat en termes interanuals en un 50% a la Comunitat Valenciana i en un 26,9% a Catalunya, que és el territori que en totalitza més arreu d’Espanya, 5.773, el 23,8% del total estatal, segons dades del Consell General del Poder Judicial (CGPJ).

Les estadístiques d’aquest consell mostren que es van iniciar a tot l’Estat 24.226 execucions d’aquest tipus enguany durant el primer trimestre, mentre que fa un any aquesta xifra era 21.272. L’increment interanual, per tant, és del 13,9%.

L’informe Efectos de la crisis económica en los órganos judiciales, del CGPJ, exposa també que es van executar un 5% menys de desallotjaments i que les demandes per acomiadament van caure un 18%.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides