Can Vies passa de l’Ajuntament

Els okupes continuen la reconstrucció i rebutgen "els paràmetres de legalitat"
Can Vies, aquest dimecres
Can Vies, aquest dimecres

L’assemblea d’okupes de Can Vies encara no ha decidit res pel que fa a la darrera oferta de l’Ajuntament de Barcelona. En canvi, aquest dimecres ha manifestat la seva intenció de prosseguir amb els treballs de desenrunament i reconstrucció.

El consistori els havia plantejat cedir-los Can Vies provisionalment si presentaven un projecte viable per rehabilitar-lo i tramitaven la llicència que correspon. Però aquesta proposta, d’entrada, no encaixa amb el tarannà dels reconstructors del centre social autogestionat: diuen que no els poden encotillar en un model del qual no formen part ni fer-los entrar en “els paràmetres de legalitat”.

D’altra banda, en relació a les obres per recuperar l’edifici, han reiterat que “és fals que estigui a punt de caure”, com va explicar a EL TRIANGLE un membre de la cooperativa d’arquitectes LaCol, assessors en les tasques de reconstrucció, i han assegurat que disposen d’informes tècnics que descarten cap perill.

La violència
L’assemblea de Can Vies d’aquest dimecres, que va aplegar unes 200 persones, va retreure que s’hagi obviat “amb tot el cinisme del món” els efectes de la violència policial. Pel que fa al manifest signat per veïns de Sants contra la “violència gratuïta” de totes les parts en el conflicte, els portaveus de Can Vies li han restat importància perquè, diuen, és una iniciativa que prové d’algú vinculat a CiU.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides