Indignats amb Boi Ruiz ocupen la Conselleria de Salut

Els manifestants exigeixen una sanitat pública al marge d'interessos privats
iaioflautes sanitat
iaioflautes sanitat

Desenes d’activistes partidaris d’una sanitat completament pública, entre ells membres del col·lectiu Iaioflautes, han ocupat l’edifici de la Conselleria de Salut, a la Travessera de les Corts de Barcelona, aquest divendres.

L’acció, difosa a Twitter amb hashtags com #retalladesdesang i #vinealaconselleria, és una protesta contra les retallades i les privatitzacions denunciades pel personal sanitari i els usuaris en els darrers anys, efectuades pel conseller de Salut, Boi Ruiz, amb qui els manifestants han reclamat poder parlar.

En aquesta ocupació s’ha denunciat que “Boi Ruiz no dóna la cara”, s’han cridat consignes com “Planta tancada, planta ocupada”, entre altres, i s’han mostrat pancartes on es podia llegir “La salut no és un negoci”, a més d’altres missatges reivindicatius. Així mateix, s’han pronunciat discursos crítics amb la situació de la sanitat catalana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides