Amb quin mal renom és conegut el president de l’AMI?

vila d'abadal
vila d'abadal

A Josep Maria Vila d’Abadal, alcalde de Vic i president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), l’han rebatejat com a Josep Maria “Visa” d’Abadal i així ho feien constar els regidors de PxC en una samarreta que portaven a l’últim ple municipal de l’Ajuntament de la capital d’Osona. El renom de “Visa” d’Abadal ve a tomb de la investigació que està fent l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) sobre el suposat mal ús que hauria fet l’alcalde de la tarja de crèdit municipal que té a la seva disposició.

Les diligències de l’OAC es van encetar arran de la denúncia presentada per la CUP de Vic, que va detectar el suposat ús indegut de la Visa municipal per part de Josep Maria “Visa” d’Abadal, que hi hauria carregat despeses privades o relacionades amb la seva presidència de l’AMI. L’alcalde de Vic va dimitir com a militant d’Unió Democràtica i impulsa un nou partit, el Moviment Democràtic, que ha encetat negociacions amb Reagrupament per concórrer plegats a les pròximes eleccions municipals. Però, a la vegada, Reagrupament ha tancat un acord amb CiU per anar a les llistes de les europees del pròxim 25 de maig.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides