Quin sondeig inquieta a favorables i contraris de la independència?

artur mas pilarin
artur mas pilarin

El Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) de la Generalitat va fer públic el març passat un sondeig segons el qual el 74% dels catalans avalen la convocatòria del referèndum, un 60% estaria disposat a votar a favor de la independència i un 87% assegura que acataria el seu resultat sigui quin sigui.

Aquestes dades inquieten els unionistes, però també alguns independentistes que recorden que el CEO, dirigit per Jordi Argelaguet, va preveure abans de les últimes eleccions catalanes que CiU guanyaria per majoria absoluta o, en el pitjor dels casos, es quedaria a un o dos diputats, quan la realitat va ser molt diferent. Artur Mas es va emportar una patacada electoral i va perdre deu diputats.

Per a molts catalans, el CEO no és de fiar, ni pels que estan en contra del referèndum ni pels que hi estan a favor i, a sobre, estan disposats a votar pel doble “sí”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides