Alicia Sánchez-Camacho ens reclama 200.000 euros

En concepte de "danys i perjudicis" i "danys morals" pel que considera una intromissió il·legítima en la seva intimitat i el dret a la pròpia imatge

Alicia Sánchez-Camacho
Alicia Sánchez-Camacho

La presidenta del PP de Catalunya, diputada i senadora Alicia Sánchez-Camacho Pérez reclama a EL TRIANGLE una indemnització de 200.000 euros en concepte de “danys i perjudicis” i “danys morals” pel que considera una intromissió il·legítima en la seva intimitat personal i el dret a la pròpia imatge.

Aquest pròxim dia 18 de desembre, se celebrarà al jutjat de primera instància n. 22 de la Ciutat de la Justícia de L’Hospitalet el preceptiu acte de conciliació entre la política popular i l’editor de la revista, Jaume Reixach, per mirar d’arribar a un possible acord.

La demanda que ens ha presentat Alicia Sánchez-Camacho es fonamenta en tres casos que ella considera punibles:
*La reproducció a la nostra web (www.eltriangle.eu) de l’enregistrament que va fer l’agència Método 3 del dinar celebrat al restaurant La Camarga entre la presidenta del PP de Catalunya i Vicky Álvarez, l’exnòvia del fill gran de l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol.

*La portada de l’edició del 17 de juny de 2011, que portava per titular “Majestic-2” i on reproduíem -modificada- una il·lustració del segle XIX dels germans Becquer, de la sèrie eròtica que van fer sobre la cort d’Isabel II, amb les cares de Mariano Rajoy, Artur Mas i Alicia Sánchez-Camacho.

*La portada de l’edició del pasat 22 de febrer de 2013, que portava per titular “La claveguera” i que feia referència a l’escàndol de Método 3 i, en general, dels marros d’espionatge a Catalunya. En aquesta portada hi apareixien les cares d’Alicia Sánchez-Camacho, Felip Puig, Joan Oliver i José Zaragoza darrere la reixa d’una claveguera.

Escrit al jutjat de guàrdia
Amb data 10 de juliol de 2013, vam rebre a la redacció d’EL TRIANGLE un sobre anònim que contenia un ‘pendrive’. En obrir-lo, vam constatar que contenia l’enregistrament de la famosa conversa de La Camarga, si bé hi mancava tota la part que va entre el moment en què la gravadora preparada per Método 3 i amagada en un centre floral és posada en marxa per Àlex Borreguero, empleat de l’agència de detectius, i quan les dues dones arriben al reservat del restaurant del carrer Aribau.

LLEGEIX L’ARTICLE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER D’AQUESTA SETMANA

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari