Quin és el perfil del professional de la comunicació a Espanya?

Antoni Bassas
Antoni Bassas

Dona, d’entre 30 i 40 anys, amb més de 8 anys d’experiència i amb un sou ‘mileurista’, aquest és el perfil predominant del professional espanyol de la comunicació traçat en el segon ‘Informe wellcomm de salaris de la comunicació 2013‘.

El salari mitjà se situa al 2013 en 31.770 euros anuals, la qual cosa suposa un descens del 2,7 per cent respecte de les xifres de 2012. El rang salarial més freqüent és el comprès entre els 15.000 i 25.000 euros, mentre que el 22 per cent declara cobrar entre 25.000 i 35.000 euros l’any.

Els professionals que treballen en mitjans de comunicació segueixen sent els treballadors per compte aliè que perceben un salari menor, amb una mitjana salarial situada en els 26.359 euros anuals. Finalment, els professionals autònoms apareixen com el col·lectiu amb el sou més baix del sector: la seva retribució anual mitja és de 24.807 euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides