Acomiadada per assistir al seu desnonament

Una empresa d'Alcobendas destitueix una treballadora per faltar a la feina el dia que la desnonaven, malgrat haver-ne avisat l'empresa
Konecta
Konecta

Aquest dimarts s’ha celebrat una concentració de suport a una treballadora acomiadada a la empresa madrilenya Konecta BTO per faltar a la feina el dia que la desnonaven. Emparant-se en la reforma laboral del PP, Konecta BTO ha acomiadat la treballadora per no anar a treballar la tarda del seu desnonament i els dies posteriors tenint una baixa mèdica per ansietat. De fet, ella va demanar un dia d’assumptes personals per assistir al seu desnonament, que li va ser denegat; l’empresa només li va donar opció a què es canviés el torn de treball a la tarda, i tot i així, la va amenaçar que “s’atingués” a les conseqüències.

La secció sindical de la UGT de Catalunya ha denunciat els fets i ha mostrat el seu suport a la treballadora. També ha lamentat que aquesta és una de les “moltes actuacions vergonyoses i cruels que ve realitzant l’empresa de telemàrqueting gràcies a la reforma laboral”. La mateixa setmana de l’acomiadament d’aquesta treballadora, Konecta BTO va fer fora també 11 companys seus del centre de Güeñes (Biscaia).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides