Acomiadada per assistir al seu desnonament

Una empresa d'Alcobendas destitueix una treballadora per faltar a la feina el dia que la desnonaven, malgrat haver-ne avisat l'empresa
Konecta
Konecta

Aquest dimarts s’ha celebrat una concentració de suport a una treballadora acomiadada a la empresa madrilenya Konecta BTO per faltar a la feina el dia que la desnonaven. Emparant-se en la reforma laboral del PP, Konecta BTO ha acomiadat la treballadora per no anar a treballar la tarda del seu desnonament i els dies posteriors tenint una baixa mèdica per ansietat. De fet, ella va demanar un dia d’assumptes personals per assistir al seu desnonament, que li va ser denegat; l’empresa només li va donar opció a què es canviés el torn de treball a la tarda, i tot i així, la va amenaçar que “s’atingués” a les conseqüències.

La secció sindical de la UGT de Catalunya ha denunciat els fets i ha mostrat el seu suport a la treballadora. També ha lamentat que aquesta és una de les “moltes actuacions vergonyoses i cruels que ve realitzant l’empresa de telemàrqueting gràcies a la reforma laboral”. La mateixa setmana de l’acomiadament d’aquesta treballadora, Konecta BTO va fer fora també 11 companys seus del centre de Güeñes (Biscaia).

(Visited 82 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari