Les factures falses dels ducs de Palma

La infanta Cristina, a prop de la imputació per l'autolloguer del palauet de Pedralbes, segons 'El Mundo'
Sense títol
Sense títol

La infanta Cristina va intentar fer creure a Hisenda que havia llogat el seu ‘palauet’ de Pedralbes a la seva societat instrumental Aizoon, segons ha publicat ‘El Mundo’. El diari de Unidad Editorial ha afirmat que la infanta està a prop de la imputació per la creació d’aquesta factura falsa que simulava l’existència d’un contracte de lloguer per aconseguir avantatges fiscals.

 

L’Agència Tributària ha aportat al Jutjat de Palma que investiga el cas Nóos el contracte original del lloguer, segons el qual els ducs de Palma eren tan arrendadors com arrendataris de l’immoble situat al luxós barri barceloní.

 

Aquest document provaria la “implicació directa” de la infanta en la “gestió de la trama i la situa a l’epicentre del frau fiscal i del blanqueig de capitals pel qual el jutge estima cridar-la a declarar”, ha publicat el diari dirigit per Pedro J. Ramírez.

 

El contracte invalida els arguments de la Fiscalia i de la mateixa Agència Tributària, vigents fins ara, que asseguraven que la infanta “no era conscient” del frau malgrat ser la propietària de l’empresa Aizoon, la única finalitat de la qual era emetre factures falses i que va ser utilitzada pels ducs per a cobrir despeses personals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.