Qui haurà de pagar l’acomiadament de la tripulació del iot Fortuna?

Rei Joan Carles
Rei Joan Carles

Els deu tripulants del iot Fortuna que tenia el Rei d’Espanya hauran de rebre una indemnització de l’Estat pel seu acomiadament. Així ho ha resolt aquest dilluns la sala de los Social del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears. Segons aquesta decisió judicial, l’acomiadament de la tripulació del Fortuna és improcedent i han de ser indemnitzats solidàriament per part de Patrimoni Nacional (un organisme estatal) i l’empresa naval que els tenia contractats, Unió Naval València.

 

La quantitat que han de rebre en concepte d’indemnització suma 1,2 milions d’euros. El passat mes de maig el rei Joan Carles va prescindir del iot i Patrimoni Nacional va retornar l’embarcació als empresaris balears que li van regalar al monarca espanyol ja més d’una dècada.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides