El Corte Inglés vestirà la Policia Nacional

S'adjudica el proveïment de pantalons i anoracs per mig milió
Título de la imagen
Título de la imagen

El Corte Inglés s’ha endut el contracte per vestir la Policia Nacional. La firma de grans magatzems proveirà el cos de funcionaris dels uniformes per a la campanya 2013 – 2014 per un valor d’adjudicació de dos lots de gairebé mig milió d’euros.

Segons publica aquest dilluns el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), el primer dels lots adjudicats inclou jaquetes, pantalons i faldilles per 269.780 euros nets. I el segon lot, d’anoracs, per 79.900 euros nets.

En total són 12 lots independents que tenen per objecte uniformar el cos de funcionaris amb gorres, camises blanques, polos, jerseis de pic, caçadores, sabates tècniques, cinturons dobles i gorra ‘baseball’. El valor estimat del total del contracte és de gairebé 3 milions d’euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides