Rajoy blinda el projecte de Sheldon Adelson

El Govern del Partit Popular blinda el projecte d'Eurovegas per evitar possibles canvis en un futur en cas de governar el PSOE
Rajoy
Rajoy

El BOE va publicar la setmana passada, en el marc d’una Comissió Bilateral de Cooperació entre el Govern central i el de la Comunitat de Madrid, una sèrie d’acords per satisfer les exigències de Sheldon Adelson, el promotor d’Eurovegas. El més important, segons ha destacat El Confidencial, és el blindatge del macroprojecte de joc i oci davant un possible futur canvi de govern autonòmic.

 

Entre aquests acords no hi surt, de moment, la voluntat de suavitzar la llei antitabac per permetre fumar en algun punt dels casinos. Aquest punt és una de les principals demandes que reclama el magnat de Las Vegas Sand abans d’impulsar definitivament el projecte. El que sí ha fet l’executiu de Rajoy, a través d’aquesta disposició, és evitar possibles interferències legals dels partits de l’oposició quan els impulsors d’Eurovegas s’instal·lin a Madrid. De fet, des del PSOE madrileny, Tomás Gómez ja ha manifestat la intenció d’avortar el pla d’Adelson si el seu partit es fa amb l’alcaldia de la capital espanyola.

 

Entre els acords i disposicions aprovades pel Govern de Rajoy n’hi ha que fan referència als terrenys que necessita el magnat nord-americà per tirar endavant el seu megaprojecte. L’objectiu de l’executiu del PP és fer una expropiació per etapes dels terrenys a mesura que avanci la construcció del projecte. Aquesta Comissió Bilateral entre el Govern central i la Comunitat de Madrid ja ha enviat aquesta resolució al Tribunal Constitucional (TC) per evitar que algun grup opositor presenti un recurs al projecte

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.