Mas parla amb Soraya en la intimitat

Les noces del fill de José Manuel Lara van ajuntar en la mateixa taula a Artur Mas, Ana Pastor i els Ducs de Palma
La Camarga
La Camarga

Artur Mas i Mariano Rajoy van assistir aquest dissabte a les noces del fill del magnat de la impremta i les comunicacions José Manuel Lara, però no van arribar a coincidir, doncs el president català va participar només en el convit mentre que l’espanyol ho va fer únicament a la cerimònia, celebrada a la barcelonesa Santa Maria del Mar. Amb qui si que va coincidir Mas i també va mantenir una conversa en privat és amb la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría.

Mas i Soraya van aprofitar un moment de tranquil·litat després de les postres per asseure’s junts i dialogar distesament, segons alguns assistents al banquet. Encara que no ha transcendit el contingut de la conversa, difícilment parlarien d’una altra cosa que no fos les relacions entre tots dos executius i la consulta sobiranista que pretén dur a terme l’executiu català.

Va ser Soraya qui va trencar el gel i es va apropar a la taula on es trobava Artur Mas amb la seva dona, els ducs de Palma, Ana Pastor -qui va acudir en qualitat d’acompanyant de Mariano Rajoy a la cerimònia i es va quedar sola al convit- i directius de Planeta. Tots dos es van quedar una estona parlant en la intimitat, encara que en un ambient distès. Fins i tot se’ls va veure riure en alguna ocasió, malgrat que una setmana abans el president català va cancel·lar a última hora assistir a un acte perquè per motius de protocol la vicepresidenta espanyola intervindria després del líder convergent, en assistir en qualitat de presidenta del govern en funcions.

A la cerimònia també va assistir Iñaki Urdangarin, a qui el president de Planeta ha defensat en més d’una ocasió, assegurant que no veu delicte en les acusacions que pesen sobre ell.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.