“Alicia Sánchez-Camacho ha mentit des del primer minut”

El director de Método 3, Francisco Marco, ha publicat el llibre 'El Método', on explica alguns detalls de l'enregistrament de La Camarga i les amenaces i coaccions que ha rebut per part del PP de Catalunya, de la policia espanyola i del Ministeri de l'Interior. En una entrevista concedida a EL TRIANGLE, Marco senyala Alicia Sánchez-Camacho com la principal culpable del cas
Francisco Marco
Francisco Marco

Expliques en el llibre que va ser Jorge Moragas qui va organitzar el dinar a La Camarga. Vas arribar a parlar amb ell directament?

Jo mai he parlat amb Jorge Moragas. És la pròpia Alicia Sánchez-Camacho qui ho diu judicialment i qui implica a
Moragas. Jo, òbviament, ni ho sé ni ho hauria sabut mai si ella no ho explica davant el Fiscal.

 

En el llibre afirmes que l’enregistrament de La Camarga no es va pagar…

No hi ha cap factura. Que la policia diu que hi ha un e-mail intern nostre dient els costos de l’enregistrament… ja, però és que això tampoc ho ha negat ningú, són costos interns nostres, però on és la factura? Si és que la factura no hi és! Nosaltres no cobrem els favors a la gent que ens demana un favor.

 

Esperes que la persona del PSC que va encarregar l’enregistrament fent d’intermediari d’Alicia Sánchez-Camacho surti i expliqui la veritat?

Jo no crec que surti ni que vulgui sortir ni res per l’estil. Ell decidirà. Ell porta la seva estratègia personal i professional, com és obvi i és molt lliure, però ni està ni se l’espera.

 

En aquest cas, qui té més a amagar? Método 3 o Alicia Sánchez-Camacho?

Método 3 no té res a amagar, perquè en aquest cas no m’hagués presentat davant vostès, els mitjans de comunicació. Alicia Sánchez-Camacho ha mentit, i ha mentit des del primer minut. Ha mentit en el jutjat, ha mentit davant el ministeri fiscal, i ha mentit fins i tot davant el seu propi partit. I ara ha de donar explicacions.

 

Ha estat la UDEF qui més t’ha amenaçat i pressionat?

Sí, sens dubte. En el llibre explico com, quan, on, via sms, verbal, via telefònica, ho explico tot… Se m’ha arribat a amenaçar fins i tot amb el vostre mitjà de comunicació, dient-me: “T’estàs reunint amb El Triangle. Com et pots reunir amb gent d’El Triangle?” Com si vosaltres fossiu algun problema! Han estat tantes i tantes. Fins i tot per reunir-me un dia abans que vosaltres publiquéssiu l’enregistrament. M’han estat controlant, i amb qualsevol que em reunís ho veien com a un possible enemic.

 

Quin ha estat el paper del ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, en aquest cas?

Jo crec que ha estat creure’s el que li han dit, i subordinats d’ell que creient que fastiguejant la vida de Método 3 li feien la gara-gara al seu cap i ja està. És que no té més. Jo crec que el senyor Fernández Díaz estarà en altres temes, que no és Método 3 òbviament. A Jorge Fernández Díaz, com a ministre, cal desvincular-lo d’aquesta trama. L’única cosa que ha fet és escoltar al seu partit i creure’s les seves mentides. La principal culpable és Alicia Sánchez-Camacho.

 

POTS LLEGIR L’ENTREVISTA SENCERA A L’EDICIÓ EN PAPER DEL SETMANARI EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari