CaixaBank i BBVA: ‘Crisis? What crisis?’

Ambdues entitats augmenten beneficis un 164% i un 85%, respectivament, en comparació amb el 2012
Sense títol
Sense títol

Malgrat la difícil situació econòmica que viu Espanya, a dues de les principals entitats bancàries de l’Estat els comptes els surten sense gaire problemes. Tant CaixaBank com el BBVA han augmentat considerablement els seus beneficis en els primers nou mesos de l’any, en comparació amb les xifres del mateix període del 2012.

 

CaixaBank ha obtingut un benefici net de 458 milions d’euros, un 164% més que en els primers nou mesos de l’any passat. El resultat ja inclou la integració completa en el grup de Banca Cívica i Banco de València.

 

Per la seva part, el BBVA ha obtingut un benefici net de 3.077 milions d’euros, un 85,8% més que en el mateix període de l’any passat. Segons l’entitat, l’increment d’ingressos és gràcies al model diversificat i al impuls dels mercats emergents”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides