Quin artista mort ha generat més ingressos el darrer any?

Cirque du Soleil
Cirque du Soleil

Michael Jackson torna al capdamunt del podi d’artistes morts que més ingressos generen, després d’haver cedit l’any passat el primer lloc a Elizabeth Taylor, segons la revista ‘Forbes’. Els hereus del Rei del pop van guanyar 160 milions de dòlars (116ME) entre juny del 2012 i el mateix mes de 2013.

Jackson supera l’artista viva que més ingressos ha generat en aquest darrer any. Va ser Madonna, qui es va emportar 125 milions de dòlars (91,1ME). El Rei del pop ha recuperat en tro en bona part gràcies als ingressos de l’espectacle que el Circ del Sol ha fet inspirat en ell.

El segueixen, segons Forbes, Elvis Presley (40ME), Charles M. Schulz (26,9ME), Elizabeth Taylor (18,2ME), Bob Marley (13,1ME), Marilyn Monroe (10,9ME) i John Lennon (8,7ME).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides