El fiscal demana 27 anys de presó per a Millet i Montull

El fiscal anticorrupció també sol·licita 7 anys de presó per a l'extresorer de CDC, Daniel Osàcar, i 26 per a Gemma Montull
Sense títol
Sense títol

El fiscal anticorrupció demana una pena de 27 anys i sis mesos de presó per a l’expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, i per a la seva mà dreta, Jordi Montull, com a principals responsables del saqueig del Palau.

 

En el seu escrit d’acusació la fiscalia anticorrupció també sol·licita 26 anys de presó per la filla de Jordi Montull, l’exdirectora financera Gemma Montull, i nou anys i sis mesos de presó per a l’exdirectora general, Rosa Garicano. Pel que fa a l’extresorer de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Daniel Osàcar, el fiscal demana set anys i sis mesos de presó, i un any i sis mesos de presó per a l’advocat i exdiputat de CiU en el Parlament, Jaume Camp.

 

A més sol·licita decomissar 6,6 milions d’euros a CDC. Una xifra que correspon al total de comissions presumptament il·lícites que hauria rebut de Ferrovial. Unes comissions que, segons apunta el fiscal, haurien arribat a l’òrbita de CDC “amb responsabilitat criminal del seu tresorer”.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari