El fiscal demana 27 anys de presó per a Millet i Montull

El fiscal anticorrupció també sol·licita 7 anys de presó per a l'extresorer de CDC, Daniel Osàcar, i 26 per a Gemma Montull
Sense títol
Sense títol

El fiscal anticorrupció demana una pena de 27 anys i sis mesos de presó per a l’expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, i per a la seva mà dreta, Jordi Montull, com a principals responsables del saqueig del Palau.

 

En el seu escrit d’acusació la fiscalia anticorrupció també sol·licita 26 anys de presó per la filla de Jordi Montull, l’exdirectora financera Gemma Montull, i nou anys i sis mesos de presó per a l’exdirectora general, Rosa Garicano. Pel que fa a l’extresorer de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Daniel Osàcar, el fiscal demana set anys i sis mesos de presó, i un any i sis mesos de presó per a l’advocat i exdiputat de CiU en el Parlament, Jaume Camp.

 

A més sol·licita decomissar 6,6 milions d’euros a CDC. Una xifra que correspon al total de comissions presumptament il·lícites que hauria rebut de Ferrovial. Unes comissions que, segons apunta el fiscal, haurien arribat a l’òrbita de CDC “amb responsabilitat criminal del seu tresorer”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.