El PP s’apunta a la protesta de l’AVT

El Partit Popular enviarà González Pons com a representant a la manifestació de l'Associació de Víctimes del Terrorisme per evitar les crítiques
Esteban González-Pons
Esteban González-Pons

El Partit Popular (PP) assistirà finalment a la manifestació d’aquest diumenge a Madrid convocada per l’Associació de Víctimes del Terrorisme (AVT). La formació conservadora ha anunciat aquest dijous a través d’un comunicat que enviarà com a representant el vicesecretari general de Comunicació del PP, Esteban González Pons.

 

El partit que lidera Mariano Rajoy ha pres aquesta decisió per evitar que la manifestació convocada per rebutjar la sentència del Tribunal de Drets Humans d’Estrasburg (THD) sobre la doctrina Parot acabi girant-se en contra del Govern espanyol. Per aquest motiu els populars han decidit enviar un dels seus pesos pesants de la direcció i expressar el seu suport a una associació que històricament sempre ha estat molt pròxima als seus pensaments, però que darrerament havia viscut alguns moments de tensió.

 

A més, la convocatòria de la manifestació per part de l’AVT ha tornat a mostrar les esquerdes internes del PP. La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, el president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González i l’alcaldessa de la capital espanyola, Ana Botella, de seguida es van apuntar a la concentració sense esperar el posicionament oficial del partit de Rajoy.

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari