Quant costarà la marihuana legal a l’Uruguai?

Marihuana
Marihuana

El Govern de l’Uruguai que presideix José Mujica començarà a vendre la primera collita de marihuana legal a partir del juliol del 2014. “Segurament, en el segon semestre de 2014 el sistema ja pot començar a desenvolupar-se. Dóna temps per collir i vendre”, ha explicat el secretari general de la Junta Nacional de Drogues, Julio Calzada, al diari El País de Montevideo. Calzada ha anunciat que la marihuana legal costarà un dòlar el gram, un preu que permet que “es pugui competir” amb els narcotraficants, que és l’objectiu d’aquesta mesura impulsada per l’executiu de Mujica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides