Cospedal guanya el premi ‘Gent sense ànima’

La secretària general del PP s'endú la meitat dels vots de la ciutadania
Cospedal
Cospedal

La número dos del PP i presidenta de Castella la Manxa, María Dolores de Cospedal, s’ha endut sense oposició el primer premi ‘Gent sense ànima’ convocat per la plataforma autonòmica en Defensa de la Llei de Dependència, informa ‘lasnoticiasdecuenca‘.

La dirigent ha aconseguit 2.535 dels 5.509 vots registrats. Segons l’organització, el premi suposa el reconeixement a les persones o empreses “que mostren una insensibilitat més gran contra la Llei de Dependència”.

Un cop fet el recompte de la votació popular, es procedirà a l’enviament d’un escrit amb entrada al Registre en cadascuna de les dependències oficials dels premiats, per concretar dia i hora d’entrega personal del guardó. En cas de no rebre contesta, s’entregarà directament un diploma que acrediti el reconeixement.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides