La loteria en què sempre guanyen els intermediaris

La primera emissió de la Gorssa consta de 3 milions de butlletes a 5 euros
Título de la imagen
Título de la imagen

Aquest Cap d’Any, els catalans podran temptar la sort amb una nova loteria, similar a la tradicional de Nadal que, des de 1812, se celebra cada 22 de desembre. En aquest cas, la rifa catalana porta per nom la Grossa i se sortejarà el proper 31 de desembre.

 

Tot i la intensa campanya de màrqueting i publicitat llançada per popularitzar la Grossa, aquesta nova loteria ho tindrà difícil per salvar les fallides finances de la Generalitat. Segons Elsa Artadi, un convençuda independentista tamisada per l’espiritualisme budista, la primera emissió de la Grossa consta de 3.000.000 de butlletes al preu de 5 euros que corresponen a 30 bitllets per cada nombre entre el 00.000 i el 99.999.

 

En aquesta ocasió, els punts de venda de la Grossa s’amplien a tot tipus d’establiments, més enllà dels 2.200 que estan oficialment autoritzats per comercialitzar els jocs de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes (EAJA). A través dels gremis de comerciants es distribuirà a 27.000 botigues que vendran aquesta loteria de la Generalitat. Fent un càlcul senzill, es pretén que cada punt vengui una mitjana de 100 butlletes de la Grossa

 

Però amb dues excepcions. A diferència del que passa amb la loteria espanyola, els comerciants estan obligats a comprar totes les butlletes i no se’ls reemborsaran en cas que no siguin venudes.


LLEGEIX L’ARTICLE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides