Investigació sobre la investigació

Maite Francés és una detectiu independent de Barcelona amb una llarga experiència professional. Des que va esclatar el cas Método 3, que va comportar la detenció del seu exdirector, Francisco Marco, i de tres exempleats, va decidir emprendre una investigació particular per desentranyar aquest enigma laberíntic
José Zaragoza
José Zaragoza

De caràcter tenaç i perseverant, com els bons detectius, Maite Francés s’ha submergit durant mesos en les interioritats del cas, ha parlat amb els principals testimonis i, fins i tot, amb un assessor del ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz.

El passat 6 d’octubre, Maite Francés va ser convidada al plató d’Intereconomía TV, on va parlar llargament sobre les conclusions a què ha arribat, com a detectiu, després de les investigacions realitzades. Per ella, les coses estan molt clares. Va ser Jorge Moragas, company d’estudis de Victoria Álvarez, i, en aquell moment, assessor de Mariano Rajoy, que la va posar en contacte amb Alicia Sánchez-Camacho.

 

Els negocis de la família Pujol
Alícia Sánchez-Camacho i l’examant de Jordi Pujol Ferrusola es van veure un parell de vegades i, finalment, la dirigent del Partit Popular de Catalunya (PPC) li va proposar que anessin a dinar juntes un dia per poder parlar tranquil·lament de la qüestió: els negocis de la família Pujol i, més concretament, de tot el que ella havia vist i sentit mentre va mantenir la tòrrida relació sentimental amb el primogènit de l’expresident de la Generalitat. Segons Maite Francés, aquest és l’únic objectiu que, de veritat, sustenta tot aquest cas, conèixer de primera mà les finances i inversions dels Pujol a l’estranger.

A través de testimonis directes que ha recollit, la detectiu afirma, contundent, que en l’època en què van passar els fets, Alicia Sánchez-Camacho i l’exsecretari d’Organització del PSC, José Zaragoza, mantenien, al seu torn, una relació íntima. Des de la seva experiència professional, Maite Francés està convençuda que aquesta és la clau que ajuda a treure l’entrellat del misteri principal: qui va avisar Método 3 que el 7 de juliol de 2010 Alicia Sánchez-Camacho i Victoria Álvarez dinarien juntes en un reservat del restaurant La Camarga?

La detectiu s’ha posat en contacte amb José Zaragoza perquè confessi en públic la veritat del que ella ha esbrinat, però no ha obtingut resposta. També ha parlat personalment amb Alicia Sánchez-Camacho per intentar convèncer-la que s’estava equivocant amb la versió que donava dels fets i que amb això estava perjudicant a tercers, companys seus de professió.

 

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ EN PAPER DEL SETMANARI EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides