La CUP es querella contra els exdirectius de Catalunya Caixa

La CUP ha presentat una querella criminal contra Narcís Serra, Adolf Todó i Jaume Massana per presumpta administració deslleial
Serra i Todó
Serra i Todó

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ha presentat una querella criminal contra els exdirectius de Catalunya Caixa Narcís Serra, Adolf Todó i Jaume Massana, així com la resta de membres del Consell d’Administració, per un presumpte delicte d’administració deslleial.

 

Segons han explicat fonts jurídiques de la CUP a El Triangle, el jutge d’instrucció número 30, Josep Maria Pijuan, ha resol acceptar a la CUP en el procés judicial perquè exerceixi d’acusació popular en la denúncia interposada per la Fiscalia Anticorrupció contra la cúpula de Catalunya Caixa, per les “retribucions i indemnitzacions desproporcionades” que han aprovat a l’entitat en els últims anys. Tot plegat, mentre es negociaven EROS i se sol·licitava el rescat bancari.

 

El jutge ha citat a declarar aquest dilluns a l’expresident de Caixa Catalunya, Narcís Serra i a l’exdirector general de Catalunya Caixa, Adolf Todó. La denúncia de la fiscal Fernando Maldonado també inclou fins cinquanta-dos dels membres del Consell d’Administració d’aquesta entitat financera durant l’any 2010. La querella de la CUP també va dirigida contra Serra, Todó i el directiu Jaume Massana i la resta de membres del Consell que van adoptar els acords que consten a les actes de 19 de gener de 2010 i 13 d’octubre de 2010.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari