Els crítics del PP preparen l’atac

Un miler de membres del Partit Popular es reuneixen a Madrid per estudiar alternatives a les polítiques de Rajoy
Sense títol
Sense títol

L’europarlamentari popular Alejo Vidal Quadras ha presidit aquest dijous una reunió de militants i simpatitzants del PP descontents amb la direcció del seu partit, a la qual van sol·licitar la convocatòria de la Junta Directiva Nacional i no els van fer “cas”, per la qual cosa han convocat l’acte.

“Si s’incompleix el programa, defraudant als teus militants i a les teves bases electorals, i simultàniament el nou programa, que no és el que havies promès, és dolent per a la societat, estàs fent un estrany negoci”, ha declarat un Vidal Quadras molt enutjat amb les polítiques del seu partit.

Crítiques a la política antiterrorista del Govern, al que acusen de seguir la mateixa línia que Zapatero, falta de democràcia interna en el PP, deslleialtat dels seus governants… Aquests són alguns dels retrets que Vidal Quadras i els seus companys descontents llancen contra el seu partit, al que han amenaçat amb fundar una nova formació política que competeixi pels mateixos electors; encara que també han declarat que no pretenen escindir-se sinó recuperar els valors originals del PP. En aquest sentit, han destacat que si “està sorgint un nou mapa polític amb Ciutadans i UPyD, dos exemples en el centre esquerra, no es pot fer el mateix en la dreta?”.

A més de per Vidal Quadras, l’acte ha estat presidit per Santiago Abascal i José Luis González Quirós i ha destacat la intervenció de José Antonio Ortega Lara, funcionari de presons i víctima d’un dels segrestos d’ETA més famosos, qui ha criticat fortament la política antiterrorista del Govern i s’ha queixat que membres d’ETA com Bolinaga, partícip en el seu segrest, estiguin en llibertat.

La convocatòria d’aquest acte ha destapat nombroses interpretacions que veuen darrere la mà de l’expresident del Govern José María Aznar, a qui Vidal Quadras també ha dedicat unes paraules d’elogi. “Aplaudeixo el discurs d’Aznar però li pregunto, i ara què? Nosaltres anem a fer tot el necessari per acabar amb això, no anem a vacil·lar a complir amb el nostre deure, encara que sigui dolorós, tot el que es faci serà perquè el PP torni a ser el que ha de ser”, ha declarat l’europarlamentari. També s’ha citat a Esperanza Aguirre, una altra de les veus crítiques amb les polítiques i Mariano Rajoy, com l’altra possible instigadora de l’acte.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides