Quins catòlics catalans acusen 13TV de fomentar la catalanofòbia?

13TV
13TV

Fins a catorze personalitats reconegudes de Catalunya i catòlics confessos han enviat una carta a la Conferència Episcopal Espanyola acusant al canal de televisió 13TV de “fomentar la catalanofòbia”, segons informa El Confidencial. Entre les persones que firmen la missiva hi ha l’expresident del Tribunal Constitucional, Eugeni Gay, l’exconseller de la Generalitat i president d’E-Cristians, Josep Miró Ardèvol, i l’expresident del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), Josep Maria Carbonell.

 

Aquests grup de persones critiquen a la televisió dels bisbes i consideren que practica el “terrorisme intel·lectual” i que fa una televisió intolerant i manipuladora respecte la situació que es viu Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides