Quin és l’únic sector que augmenta en intenció de compra el 2014?

Benzinera de Petromiralles
Benzinera de Petromiralles

La tecnologia és l’únic sector en el qual augmenta la intenció de compra per al 2014 i que reflecteix un comportament “positiu i ascendent”, segons revela l’últim Observatori Cetelem sobre el consum i la distribució a Espanya presentat aquest dijous. Durant l’últim any el 66% dels espanyols va invertir en ella.

 

Mentre que el 23% dels enquestats declara haver comprat un ‘smartphone’ el 2013, pel 2014 té intenció d’adquirir-ho el 28%. Igualment, si en els últims dotze mesos el 17% dels consumidors va comprar una ‘tablet’, pel 2014 preveu fer-ho el 18%. Segons dades de l’Observatori de Cetelem, el 45% dels consumidors ha adquirit algun tipus de producte de telefonia en l’últim any.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides