Per què diu Ana Botella que Madrid és més “lliure” que Barcelona?

faltes d'ortografia d'esperanza aguirre
faltes d'ortografia d'esperanza aguirre

Per la censura que ha sofert una fotografia del torero Juan José Padilla com a proposta d’anunci pel World Press Photo de l’any passat, que com cada edició s’exhibirà en el CCCB de Barcelona. L’alcaldessa de Madrid ha assenyalat que “a Madrid som més lliures perquè no imposem. Qui vol va als toros i qui no, no va”.

Ana Botella ha realitzat aquestes declaracions mentre inaugurava una placa en l’habitatge on va residir durant 22 anys el torero Juan Belmonte a la capital espanyola. Per a la dona de l’expresident del govern José María Aznar, la decisió de censurar la imatge és “lamentable” i ha recordat com la plaça de toros de la Monumental tenia una “gran afició”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides