El PP valencià anomenava ‘Barcelona’ al diner negre

Els populars de la Comunitat Valenciana van pagar de la seva caixa B a actors durant la campanya electoral de Camps
Portada El Triangle 1116
Portada El Triangle 1116

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana segueix insistint que no té una comptabilitat B; però els informes d’Hisenda que s’han fet públics en els últims dies revelen que el PP pagava en negre a figurants. Durant l’última campanya electoral de Francisco Camps, en 2007, el partit va contractar figurants per a anuncis publicitaris, als quals va pagar amb diners negres. Els actors que parlaven cobraven 300 euros, mentre que els que no havien d’aprendre’s cap guió se’n portaven 90 euros, tot en diners negres.

Segons els informes d’Hisenda, en el PP valencià anomenaven ‘Barcelona‘ a la caixa B del partit, mentre que la legal, la caixa A, era denominada ‘Alacant‘. El Partit Popular hauria utilitzat ‘Barcelona’ per pagar als figurants d’un anunci que elogien la gestió de Camps.

En aquests informes apareixen 3 milions d’euros sense comptabilitzar perquè podrien provenir de donacions il·legals. Els partits de l’oposició ja han demanat explicacions al president valencià, Alberto Fabra, al que sol·liciten que comparegui a Les Corts per aclarir els fets o assumir responsabilitats.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari