Per què Mariano Rajoy s’ha dirigit a la comunitat musulmana?

Mariano Rajoy
Mariano Rajoy

El president del Govern, Mariano Rajoy, s’ha dirigit aquest dilluns en un missatge a la comunitat musulmana que resideix a Espanya per felicitar-los per l’Eid al-Adha, la festa del sacrifici, la qual està considerada com la major festivitat d’aquesta religió.

En el seu missatge, Rajoy els ha animat a enfrontar-se als desafiaments actuals de la societat mitjançant “l’esforç de tots”. Rajoy els ha desitjat unes felices i prosperes festes i fins i tot s’ha atrevit a acomiadar-se amb una expressió àrab, “Eid Mubarak”, que es podria traduir com a ‘bones festes’.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides