Millo, a favor d’un referèndum per a tot Espanya

Perquè "no es pot negar a la resta d'espanyols el seu dret a decidir" sobre Catalunya
Enric Millo, delegat del govern
Enric Millo, delegat del govern

El Partit Popular de Catalunya estaria a favor d’un referèndum que consultés sobre el futur dels catalans si es preguntés a tots els espanyols. “Nosaltres no tindríem una negativa perquè tots els espanyols poguessin decidir sobre l’estructura de l’Estat espanyol”, ha dit aquest dilluns el diputat popular, Enric Millo, en una entrevista a Catalunya Ràdio.

El portaveu ha considerat que “no es podria negar a la resta d’Espanya el dret que també tenen ells a decidir”. Malgrat el matís, Millo ha reiterat la posició del PP contraria a la celebració de qualsevol tipus de consulta sobre l’autodeterminació de Catalunya.

L’argument donat pel diputat és que fer votar la ciutadania suposa “imposar la gent optar per una cosa o per l’altra”. “És com si a vostè li diguessin que s’ha de tallar una de les dues mans”, ha posat d’exemple.

Després de la concentració negacionista, que nega el dret de la ciutadania a ser consultada, de dissabte, Millo ha apostat pel diàleg per solucionar “el problema” català i ha demanat “paciència” perquè la proposta de finançament de la seva cap de files qualli al mateix PP.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari