Rajoy es lliura

El jutge Ruz rebutja citar a declarar el president espanyol en la investigació dels papers de Bárcenas
Rajoy
Mariano Rajoy

El jutge de l’Audiència Nacional Pablo Ruz ha rebutjat citar a declarar com a testimoni el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i els exministres Rodrigo Rato, Jaime Mayor Oreja i Ángel Acebes en la causa que investiga la caixa B del Partit Popular que controlava l’extresorer Luis Bárcenas.

 

Després de desplaçar-se a Suïssa per sol·licitar informació a les autoritats sobre els comptes de Bárcenas a entitats financeres del país alpí, Ruz ha confirmat la trobada de nous ingressos que coincideixen amb la comptabilitat secreta del Partit Popular.

 

En la interlocutòria emesa aquest divendres, Ruz considera que la declaració del president, sol·licitada per algunes acusacions particulars, no és rellevant per al procés. A qui sí ha citat és al també extresorer del PP, Álvaro Lapuerta, imputat en el cas i que recentment va ser examinat per forenses de l’Audiència nacional per saber si estava en condicions de declarar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.